Wie is Schadenet Cranen?

Wij zijn Schadenet Cranen. Al sinds 1967 is ons familiebedrijf gespecialiseerd in het schadeherstel van personen- en vrachtauto’s. In de loop der jaren heeft onze organisatie zich ontwikkeld tot een flexibele, professionele en betrouwbare partner voor alle activiteiten omtrent autoschadeherstel voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Schadenet Cranen ontvangt dagelijks particuliere en zakelijke berijders met ieder een eigen verhaal. Wij zien het als onze taak om u de autoschade zo snel mogelijk te laten ‘vergeten’. Daarom staat er altijd een gratis leenauto voor u klaar! Ondertussen regelen wij voor u de schadeafhandeling met een expert. Maar het voornaamste is natuurlijk dat de autoschade tot in de puntjes wordt hersteld, zowel technisch, visueel als op het gebied van veiligheid.  Wij maken gebruik van de beste apparatuur en materialen, waarmee efficiënt en milieuverantwoord werken mogelijk is. Wij zijn gecertificeerd op ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Locatie en bereikbaarheid
Wij zijn gevestigd op het industrieterrein Retsel in Heeswijk-Dinther aan de Dageraad 19. 

Vanuit de richting van Den Bosch (A2) volgt u de N279 richting Veghel en neemt u afslag Heeswijk-Dinther. Bij de kerk gaat u rechtsaf. Na ongeveer 2 km. kunt u links het industrieterrein Retsel op en neemt u de 2e afslag links. U ziet Schadenet Cranen aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Eindhoven of Nijmegen neemt u op de A50 bij Veghel afslag 11,  volgt u de N279 richting Den Bosch en neemt u afslag Heeswijk-Dinther. Bij de kerk gaat u rechtsaf. Na ongeveer 2 km. kunt u links het industrieterrein Retsel op en neemt u de 2e afslag links. U ziet Schadenet Cranen aan uw rechterzijde.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak