Spotrepair

Heeft u beperkte autoschade opgelopen bijvoorbeed tijdens het te nauw nemen van een krappe bocht of door sleutels of takken die krassen? Spotrepair is een efficiënte methode waarbij slechts een klein deel van de auto wordt gespoten.

Bij bijvoorbeeld een beschadiging op een bumper of plaatdeel. In veel gevallen is het mogelijk om alleen dat plekje opnieuw te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Spotrepair is in deze gevallen dé oplossing. Het is de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Spotrepair maakt het in veel gevallen mogelijk schade aan bumpers, schermen en portieren te herstellen buiten de dure spuitcabine. Vaak is de autoschade binnen een dag te herstellen. U hoeft het hierbij dus niet al te lang zonder uw auto te doen.

Hoe werkt spotrepair

'Rijdbare' schade - passend binnen de kaders van een A4 - kunnen door spotrepair perfect hersteld worden. Bij traditioneel herstel is het gebruikelijk dat de hele bumper of het gehele portier wordt gespoten. Om een mooie overgang te krijgen wordt soms ook het naast liggend deel mee gespoten, het zogenaamde uitspuiten. Bij een professioneel uitgevoerde spotrepair houden wij zoveel als mogelijk de originele lak intact. Alle handelingen worden beperkt tot, op de deel waar de schade zich bevindt.

Meer weten over spotrepair? Neem eens contact met ons op, kom langs of maak direct online een afspraak!

Neem contact met ons op | Online offerte opvragen | Online schadecalculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak